Elektronikus aláírás: a gyors és kényelmes megoldás mindenki számára

közzétéve: 2023. szeptember 21., csütörtök

Szereted a hatékony megoldásokat? Vagy már unod a hosszadalmas papírmunkát? Akkor jó helyen jársz, mert mi tudunk segíteni! Az elektronikus aláírás forradalmasítja a dokumentumkezelést és a hivatalos ügyintézést. Mégis hogyan? Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miként segíthet az elektronikus aláírás a cégek mindennapi életében, és milyen előnyökkel jár a használata.

Az elektronikus aláírással integrált digitális dokumentumkezelés egyszerűsíti a fájlok rendezését és nyomon követését. Soha többé ne veszíts el egy fontos dokumentumot sem!

Amennyiben HR területen tevékenykedsz, az elektronikus aláírás gyorsan és hatékonyan segít a havi szinten felmerülő, aláírandó dokumentumok adminisztrációjában, úgy mint a fizetési jegyzékek, egyéb bérjegyzékek leadása, az M30-as igazolások, keresetigazolások, levont járulék igazolások, munkaviszony igazolások vagy akár a munkavállalói be-, illetve kilépési papírok kezelése.

A könyvelés, a pénzügy vagy a számvitel a te asztalod? Ebben az esetben nem kell az aláírások után szaladgálnod, az aktuális szabályzatok módosításának elfogadását, beszámolókat, kompenzációs leveleket, leltár listákat vagy bármilyen jelentést könnyedén le tudsz igazoltatni a partnerekkel. 

Az elektronikus aláírás rendkívül hasznos a szállítmányozás, fuvarozás és a logisztika területén is. Itt nagy segítség a folyamatok gördülékenységében, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezhet. A CollectSign rendszer nagyban megkönnyíti a szállítólevelek kezelését, a jegyzőkönyvek, szerződések vagy a leltározás dokumentációját.

Bármely cég számára hasznos lehet a szerződések gyorsabb elfogadása, az értékesítési ajánlatok igazolása, a munkáltatói igazolások kiadása, a munkalapok gyors feldolgozása szempontjából. Helyszíni munkavégzésnél pedig könnyebbséget nyújt a hibalapok vagy teljesítés igazolások gyors központba kerülésében és feldolgozásában.

És ezeken felül miben zseniális még a CollectSign?

Segítségével a munkaszerződések megkötése és kezelése is történhet papírmentesen, hiszen az ERP dokumentumkezelő modulja és a CollectSign interfész alkalmazás segítségével a szükséges iratok elektronikusan bekérhetők és kezelhetők, ezzel kiváltva a jelenlegi papír alapú folyamatokat, tárolásokat stb.

Reméljük, hogy te is érdekesnek találtad a CollectSign felhasználhatóságának sokrétűségét! Ha kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot: info@alairom.hu

 Várunk szeretettel a digitális jövőben!

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem