A konferencia és az elektronikus regisztráció találkozása

közzétéve: 2023. november 02., csütörtök

Nem kétséges, hogy a digitális jövőé a főszerep, és egyre inkább biztos, hogy hamarosan nem leszünk képesek élni az informatikai fejlesztések által nyújtott kényelem nélkül. Nagyon jó példa erre a legutóbbi rendezvény is, melyen részt vettünk. 

Köszönet érte — és megtiszteltetés is egyben —, hogy a Kermann Zrt. (www.kermann.hu/) 2023. szeptember 28-án az A38-as hajón megrendezett konferenciáján az InfoScope Kft. CollectSign - mySigno szolgáltatása biztosíthatta az elektronikus ügyfél-regisztrációt.

A Kermann Zrt. mint az InfoScope Kft. szolgáltatásainak kiemelt viszonteladója és az IT megoldások kiemelt szereplője, mindig is az innovatív megoldások bevezetésének, illetve használójának éllovasaként tevékenykedett, és teszi ezt a jelenben is. A rendezvényen az ügyfél-regisztráció a múlt és a jelen ötvözeteként valósult meg, mivel voltak, akik a hagyományos papír alapú regisztrációt helyezték előtérbe, és voltak, akik az új informatikai megoldások próbatételeként néhány kattintással írták alá a jelenléti ívet.

A regisztráció helyszínét és az előadó terem ajtaját csak 2-3 lépcsőfok választotta el egymástól, de a lépcső tetején már jelzett a résztvevők telefonja, hogy e-mail üzenet érkezett. Az üzenet feladója a Kermann Zrt. volt, aki megköszönte a résztvevő jelentkezését és regisztrációját, majd az üzenet mellékleteként megtekinthető volt a pár perccel előtte biometrikusan aláírt regisztrációs űrlap, hiteles elektronikus formában, tanúsítvánnyal és időbélyeggel ellátva.

A technológia, a gyorsaság, a kényelem, a hitelesség, már itt van az ajtó előtt, csak be kell lépni rajta! Az IT szakemberek tudják ezt, és bátran kísérleteznek vele, mert a papír dokumentumok előállítása, megőrzése, tárolása részben már a múlt terméke. (www.alairom.hu )

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem