Rólunk

A hiányzó láncszemed az üzleti digitalizációban: e-aláírás, avagy a papírmentes korszak kezdete a vállalatodnál. Az alairom.hu az Infoscope márka égisze alatt jött létre. Több éve vagyunk jelen a piacon és biztosítunk Ügyfeleink részére papírmentes ügyviteli szolgáltatásokat és eszközöket.

Megoldásainkkal bármilyen digitális dokumentumot aláírhatsz, teljes jogi bizonyítóerővel. Ügyfeleddel nem szükséges fizikailag egy térben tartózkodni, a megoldás csupán pár kattintásnyira van. A papíralapú üzleti folyamatok ma már abszolút versenyképtelenek és drágák. Lépj a költséghatékony és rugalmas elektronikus aláírás világába és tapasztald meg a változást. 

Az alairom.hu megoldást nyújt a:

    >> Dokumentumok jóváhagyására

    >> Rugalmas szerződéskötésre bárhol és bármikor

    >> Home office munkavégzés támogatására

    >> Költséghatékonyságra

    >> Környezettudatosságra

 

A mySigno alkalmazást úgy fejlesztettük ki, hogy a nagyvállalati cégek részére maximálisan minden hátteret biztosítsunk, így megfeleljenek az IT biztonságtechnikai kritériumoknak is. Ezzel a vízióval kezdtük, már 2002-ben és 2005-től a gyakorlatban is biztosítjuk Ügyfeleink részére az alairom.hu weboldalon keresztül elérhető CollectSign és mySigno alkalmazásokkal való könnyebb ügyintézést és mindemellett a környezettudatos elköteleződést. Egy nagyvállalatnál különösen nagy lépés, ha meghoz egy olyan döntést, amivel a Föld védelmét szolgálja, ráadásul még meggyorsítja az ügyintézést ezzel is időt és pénzt spórolva a cégnek/alkalmazottaknak. Mivel több évtizedes múlttal rendelkező tapasztalat van mögöttünk, így a megbízhatóság és a profizmus nálunk alapfeltétel.

Megoldásainkkal támogatjuk, hogy az elektronikus dokumentumok hitelesen készüljenek el, valamint így kerüljenek hosszútávú archiválásra is, ezáltal elősegítve, hogy a dokumentumok az üzleti életben valamint a hétköznapokon is biztonsággal használhatóak legyenek. Öröm látni, hogy a nagy cégek is minket bíznak meg, úgy ahogy már a kisebb vállalkozások, cégek is előszeretettel választanak minket.

Az alairom.hu oldalon megrendelhető CollectSign szolgáltatást az InfoScope Kft. mySigno/SignPad alkalmazása biztosítja, ami a biometrikus (kézi) aláírásnál az aláírást a személyhez és a dokumentumhoz köthető garanciát biztosítja. Nem csak az aláírás képe kerül a dokumentumra, hanem a tényleges -kézi- aláíráshoz tartozó biometrikus adatok a rendszerben titkosítva eltárolásra kerülnek, azok egy bírósági eljárás során nyerhetők csak ki a rendszerből!

A biometrián alapuló azonosítás kötődik az aláíróhoz és megfelelő ellenőrzés mellett biztonságosan igazolja az aláíró jelenlétét az aláírásnál.

A minősített tanúsítvánnyal és időbélyeggel ellátott biometrikusan (kézi) aláírt elektronikus dokumentum megfelel a Ptk. elektronikus dokumentumra vonatkozó jogszabályi előírásoknak, valamint az EU eiDAS rendeletében meghatározott fokozott biztonságú aláírásra vonatkozó tartalmi és formai kritériumoknak.

Ennek keretében a rendszerben használt kézi aláírás megfelel a következőknek:

a) kizárólag az aláíróhoz köthető;

b) alkalmas az aláíró azonosítására;

c) olyan, elektronikus aláírás létrehozásához használt adatok felhasználásával hozzák létre, amelyeket az aláíró nagy megbízhatósággal kizárólag saját maga használhat;

d) olyan módon kapcsolódik azokhoz az adatokhoz, amelyeket aláírtak vele, hogy az adatok minden későbbi változása nyomon követhető

Az aláírás folyamat végén minősített tanúsítványon alapuló fokozott biztonságú elektronikus aláírás és minősített időbélyeg kerül a dokumentumra, így biztosítva minden további jogi feltételt az elektronikus dokumentumokra vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Az InfoScope Kft. független szakértői tanúsítással rendelkezik, amely a CollectSign rendszer alapját képező mySigno terméknek az EU eiDas rendeletnek való megfelelősségét tanúsítja.

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem