Mi már a 2024-es évre készülünk!

közzétéve: 2023. november 16., csütörtök

Most nem a Kérdezz-felelek rovat következő fejezetével szeretnénk a figyelmeteket kérni, hanem néhány belső titkot osztunk meg Veletek, mint részben már meglévő és részben leendő  Ügyfeleinkkel!

Mi is olyanok vagyunk, mint az Forma1 szerelői, az autók tervezői: az újítások feltérképezése és bevezetése, a legjobb teljesítmény nyújtása, a versenyszellem a mi vérünkben is benne van. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy amit nyújtunk, azt a legjobb tudásunk szerint nyújtsuk. Még akkor is, ha van néha defektes gumi, amit javítani vagy cserélni kell, mindenképpen arra törekszünk, hogy a mi autónk biztonságos és  gyors legyen, és olyan élményt adjon, amelyet a másik autó nem tud nyújtani.

Folyamatosan kapjuk az ötleteket, a kéréseket, a kívánságokat, amelyeket Ti, mint Ügyfelek láttok, tapasztaltok a szolgáltatás használata közben. Ezeket folyamatosan próbáljuk fejleszteni és bevezetni. Szerencsések vagyunk, mert saját, profi fejlesztői gárdával rendelkezünk, akik nélkül a javaslatok, az igények funkciókba való öntése sosem valósulhatna meg! Továbbra is várjuk az ötleteket, a javaslatokat, csak nyugodtan bombázzatok bennünket, mert mi értetek vagyunk, a Ti ötleteitek a mi kihívásaink és a mi turbós kocsink előrelépésének a pillérei.

Akkor egy kis titok:

  • Sajnos a múltban nem volt lehetőségünk arra, hogy a biometrikus adatokat kinyerjük és tárolni tudjuk az esetleges bizonyítási szakaszban program telepítése nélkül. Ezért is volt szükségetek a store áruházból letölteni a mySigno/SignPad programot, amely tudjuk, hogy nem mindig ment zökkenőmentesen. Szerencsére az új technológia lehetőséget ad arra, hogy a biztonság, a hitelesség, a bizonyíthatóság továbbra is az előírásoknak megfelelően meglegyen, de ne kelljen programot telepítenetek egy online aláírási folyamathoz. Már a teszt szakaszban vagyunk, és előreláthatóan 2024 első negyedévében megvalósulhat, hogy nem lesz szükség a telepítésre, csak biometrikusan kell (kézzel/tollal) bizonyíthatóan aláírni a kapott dokumentumot, nem egy kép beillesztéssel, ami mögött nincs ellenőrizhető tartalom, hanem a kézírás által generált biometrikus adatokkal!

  • Mindig kérdésként merült fel, hogy tudunk-e felhasználói – hiteles – adat megadást, feltöltést, beazonosítást végezni majd a CollectSign rendszerben, amelyet tárolni tudna a rendszer. A válasz: a funkció tervezés, fejlesztés alatt van, 2024-ben ezt is bevezetjük.

  • Sok kérdéssel bombáztok bennünket, amelyeket próbálunk a leggyorsabban megválaszolni, de mi is lehetne a leggyorsabb a válaszadásra, mint egy innovatív megoldás, a mesterséges intelligencia (MI). Már dolgozunk azon, hogy 2024-ben ez is elérhető legyen az oldalainkon: alairom.hu; collectsign.hu.  

  • Kérdés volt az is, hogy a saját minősített aláírásotokat mikor és milyen módon lehet majd elhelyezni az aláírandó dokumentumon. A válasz az, hogy 2024-ben már ezt is alkalmazni tudják az aláírandó felek a CollectSign rendszerben!

  • (+) még sok minden, de versenyben vagyunk, így minden kulisszatitkot nem árulhatunk el…

Felmerül még benned néhány kérdés? Célszerű lesz a Kérdezz-felelek bejegyzésekből indított sorozatunkat nyomon követni, hiszen minden fontos kérdésre kielégítő szakmai választ nyújtunk!

Ha szükséged lenne még néhány információra, ne habozz! Írd meg nekünk, miben segíthetünk, és lehet, hogy a következő körben a te kérdésedet dolgozzuk fel: info@alairom.hu

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem