Dokumentum aláírás home office-ban

közzétéve: 2021. március 02., kedd

A munkavégzés során több olyan dokumentum keletkezhet, amelyet rövid határidőn belül, akár azonnal kell aláírni ez viszont csak akkor valósítható meg, ha egy helyszínen folyik a munkavégzés.

A jelenlegi, megváltozott körülmények miatt rengeteg cég kénytelen otthonról, home officeban végezni a munkát. Nem találkoznak senkinek személyesen, a tárgyalások online folynak és a szerződéseket is online kénytelenek megkötni. Ebben a helyzetben a legkézenfekvőbb megoldás a dokumentumok postai úton történő cseréje. Ez azonban rendkívül hosszadalmas, nem beszélve arról, hogy kényes iratokat nem szívesen küld az ember postai úton.

Természetesen e-mailben is el lehet juttatni az aláírt dokumentumokat a másik félnek, de ebben az esetben mindenkinek ki kell nyomtatnia azt, majd aláírás után újra beszkennelni.

Létezik egy ennél sokkal egyszerűbb megoldás is, ez pedig az elektronikus aláírás. Ezzel a módszerrel akár pillanatok alatt elkészülhet az aláírt dokumentum, így költséghatékonyabb és gyorsabb, mint a hagyományos megoldások. Az aláírás pedig biztonságos és hiteles.

 

Az elektronikus aláírás a ma elérhető legmodernebb eszköz arra, hogy hitelesítsük dokumentumainkat. Nincs szükség másra, mint a CollectSign rendszerére és egy applikációra, a mySigno Signpad alkalmazásra. A kettő együttes használatával bárhonnan kényelmesen aláírhatja szerződéseit megrendelőit és elküldheti partnereinek, ügyfeleinek.

Ez a fajta megoldás nagyon nagy segítség a jelenleg home office-ban dolgozók ezreinek, hiszen ki sem kell mozdulni otthonról és mégis könnyedén, pár perc alatt elintézhetőek az aláírandó dolgok. Nincs postára járás, nem kell találkozni a futárokkal és nem kell időpontot egyeztetni az ügyféllel, vagy partnerrel sem egy szerződés aláírására. Egyszerűen pár mozdulattal digitálisa megtörténik a hivatalos aláírás.

Abban sincs megkötés, hogy milyen dokumentumokat láthatunk el digitális aláírásunkkal. Legyen az egy kiemelt szerződés, vagy csak egy kisebb megrendelő, vagy szállítólevél, a CollectSign rendszere minden okiratot tud kezelni, amit ön feltölt a rendszerébe.

Ez a megoldás azonban nem csak a home office idején hatékony. Mikor minden visszatér a rendes kerékvágásba és az emberek visszamennek az irodákba dolgozni, a CollectSign rendszere akkor is időt és energiát spórol a cégeknek. Nem kell több emberen átfutnia egy szerződésnek, megrendelésnek, nem kell postára járni, hanem pár pillanat alatt elintézhetőek ezek a dolgok a világ bármely pontjáról.

Így az sem lehet akadály, ha egy aláíró személy éppen a világ másik végén nyaral és elfelejtettünk aláíratni vele egy fontos dokumentumot. Telefonjáról, vagy tabletjéről akár a strandon ülve is ellenjegyezheti a vállalat szerződéseit.

A CollectSign nincs cégmérethez sem kötve. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran és használja ön is cégében ezt az új, egyszerű és innovatív megoldást!

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem