A webhely elérése

1) Főoldal: Az Alairom.hu webes szolgáltatás leírása és belépési pontja a rendszerbe a https://alairom.hu/ címen érhető el a. Az alairom.hu oldalon a fő menü sorban az alábbi információkat találja:

2) Rólunk:Rövid ismertető az InfoScope Kft-ről

3) Árak: A fő menüben az Árak fülre kattintva jutunk el, a szolgáltatás használatához szükséges egyes csomagokban kínált funkciók listájához és áraikhoz.

Először válasszuk ki mennyi időre tervezünk, hogy havi vagy éves időtartamú szolgáltatást kívánunk rendelni, majd a kiválaszt gomb megnyomásával véglegesítsük a megrendelni kívánt szolgáltatást.

Figyelem, fontos információ az éves előfizetésben kínált funkciók jóval kedvezőbb árakon érhetőek el, mint a havi csomagokban!

A szolgáltatás véglegesítését követően töltsük ki a cég és az elérhetőségi adatokat, majd olvassuk el és hagyjuk jóvá az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat.

Majd a megrendelés gomb megnyomásával, a megrendelésünk rögzítésre kerül a Szolgáltató rendszerében

A szolgáltató rendszerében történő nyilvántartásba vételt követően, van lehetősége az Ügyfélnek a CollectSign Microsoft Azure felhőben üzemelő rendszerébe belépni és a megrendelt szolgáltatás csomagot igénybe venni. Erről szolgáltató e-mailben értesítést küld. 

4) Gyakran Ismételt Kérdések: (GYIK).

Itt választ kapunk a felhasználókban leggyakrabban felmerült kérdésekre.

5)     Támogatás:

A szerződéssel rendelkező Ügyfeleink részére nyújtunk technikai segítséget, illetve kommunikációs felületet.

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem