A papírmentes irodáké a jövő

közzétéve: 2022. október 19., szerda

A modern világ számtalan változást hozott az életünkbe. Okostelefonok, elektromos autók, különböző alkalmazások, amik megkönnyítik az életünket. De vajon mi a helyzet a papírmentes életmóddal? Ma már kijelenthetjük, hogy a papírmentesség egy életstílus, amit egyre többen követnek. Miért érdemes többek között papírmentes irodát működtetni? Mi eláruljuk: 

1.Ügyfél-elégedettség:  nem kérdés, hogy az ügyfelek elégedettsége adja meg a vállalkozás stabilitását. Ha kiemelt figyelmet fordítunk rájuk, az mindig megtérül. Ezért érdemes tárolni az adataikat, mert például közelgő születésnapjukkor megajándékozhatjuk őket egy személyes kedvezménnyel vagy bármilyen figyelmességgel. A dokumentumkezelő rendszerek használatával lehetőségünk nyílik arra is, hogy a dolgozók könnyedén keressenek rá az ügyfelek fontos információra. Ezáltal gyorsan tud a cég az ügyfél bármilyen kérdésére reagálni, de marketing szempontból is számos előnyre tehetünk szert.  

2.Költséghatékonyság: az alairom.hu-t úgy fejlesztettük ki, hogy a cégeknek költségcsökkentő megoldásokkal szolgálhassunk. Sok cégvezető nem vesz tudomást róla, hogy a papíralapú dokumentáció egyre drágább, az esetleges emberi hiba kockázata pedig jóval jelentősebb, a digitalizált folyamatokkal szemben. Helytelen tárolás miatt gyorsan elveszhet egy dokumentum, és visszakeresni is jóval nehezebb egy papíralapú iratot. Minden vállalkozás számára csak ajánlani tudjuk a papírmentesség bevezetését, mert egyrészt megspórolja a nyomtatóra és egyéb kellékekre szánt összeget. Másrészt professzionálisabbá és átláthatóbbá válik a cég működése. 

3.Biztonság: szolgáltatásunk megrendelésével biztosítani tudjuk a felhő alapú tárolást is, így a céges dokumentumokat valóban biztonságban tudhatja. Bármilyen természeti katasztrófa, baleset vagy épp emberi hiba esetén is megsemmisülhetnek dokumentumok, de ha az iratokat digitalizáljuk, akkor mindezektől védjük őket.

4. Rugalmasabb kifizetés: számtalan pozitív változást hozott magával az online számlakészítés lehetősége is. Pár perc alatt elküldhetjük megrendelőnknek a számlát és ő már ki is fizetheti az összeget. Nem kell postára rohanni, sorban állni, borítékot beszerezni, postaköltséget fizetni, csupán online bejelentkezni. Hasonló a helyzet az alairom.hu alkalmazással. Itt másodpercek alatt aláírhat bármilyen dokumentumot, külföldön is, ez sem akadály. Egy cég életében a rugalmas élethelyzetek megteremtése nagy versenyelőnnyel bír, mi szolgáltatásunkkal ezt biztosítjuk.

5. Környezetbarát: a digitális életstílus jelentősen megkönnyíti egy vállalkozás működését. Az alkalmazottak könnyen dolgozhatnak akár otthonról, rugalmasabban lehet ügyeket is intézni és a számos előny mellett még környezetünket is óvjuk ezzel. 

 

Rendelje meg még ma szolgáltatásunkat, hiszen a jövőt már most alakítjuk: https://alairom.hu/araink.html

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem